CLINICA MEDICALĂ NOVALIFE, TIMIȘOARA

Informații


Oferim servicii medicale integrate clinice şi paraclinice, respectiv consultaţii în ambulatoriu pentru majoritatea specialităţilor clinice, intervenţii mici chirurgicale, analize de laborator.

Extinderea rețelei medicale NovaLife CLINICS a fost gândită să răspundă nevoilor medicale ale pacienților noștri. Astăzi viața în centrele urbane a devenit tot mai aglomerată favorizată de infrastructură și de concentrarea resurselor educaționale. Nevoia de mobilitate este din ce în ce mai mare, iar proximitatea a devenit o condiție necesară pentru facilitarea accesului la servicii medicale de calitate.

Ne preocupă calitatea actului medical și punem accent pe:

– relația medic-pacient;

– prevenirea și profilaxia bolilor;

– diagnosticarea și tratarea afecțiunilor cu seriozitate, competență și confidențialitate.

Pentru a reuși, am cooptat în echipa noastră medici primari și specialiști, precum și cadre universitare cu o bogată experiență teoretică și practică.

Toți medicii noștri sunt oameni pasionați și dedicați actului medical, mulți dintre ei fiind implicați în programe de cercetare(studii clinice) în spitalele în care activează. Dispunem de o dotare tehnică de ultimă generație care permite efectuarea unei palete largi de analize și investigații medicale, iar pentru ca evaluarea sănătății dumneavoastră să se facă cu cât mai multă acuratețe, am achiziționat cele mai performante echipamente pentru a pune la dispoziție medicilor cele mai eficiente instrumente de evaluare a afecțiunilor.

Specialități medicale

Alergologie / Imunologie clinică / Cardiologie / Chirurgie generală / Dermatologie / Diabet / Nutriție / Boli Metabolice / Endocrinologie / Gastroenterologie / Geriatrie – Gerontologie / Ginecologie / Medicină estetică / Medicină internă / Neurologie / Oftalmologie / ORL (Otorinolaringologie) / Ortopedie / Pneumologie / Psihiatrie / Psihologie / Radiologie-Imagistică / Recuperare Medicală / Reumatologie / Stomatologie / Chirurgie plastică / Microchirurgie / Ecografie / Radiologie dentară /

Recenzii