Ce este MedAtlas?


MedAtlas este un portal de căutare care reunește medici din toate specialitățile medicale: de la cardiologie, urologie și endocrinologie, până la dentiști, psihologi sau pediatrii.

Clinici medicale, cabinete medicale individuale, spitale, laboratoare de analize medicale, laboratoare de tehnică dentară, farmacii, cămine de bătrâni, centre de îngrijire paliativă, furnizori de echipamente medicale, toate atent adunate, verificate și monitorizate într-un singur director online.

Dar, stai, MedAtlas este mult mai mult decât atât.

MedAtlas este un nou model de îngrijire a sănătății, care valorifică potențialul tehnologiilor IT pentru a aduce medicii mai aproape de oameni.

MedAtlas este inovația accesibilă ție, pacient sau medic, o alternativă sustenabilă modelului medical tradițional.

Simplu, rapid și gratuit!


  • Salvezi timp
  • Salvezi bani
  • Câștigi posibilitatea de a decide chiar tu unde să te tratezi și încrederea că sănătatea ta e pe mâini bune

Găsește-ți acum medicul specialist și fă-ți o programare!

Devino cunoscut potențialilor pacienți și parteneri


Ai o clinică sau deții o afacere în domeniul medical?

Promovează-te și devino cunoscut potențialilor pacienți și parteneri prin MedAtlas!

Profită de inovația MedAtlas și experimentează modalități eficiente de promovare, care te pot ajuta să îți crești afacerea într-un ritm sigur și susținut.

Informații complete

Portalul MedAtlas își propune să fie cea mai completă enciclopedie de informații pentru tot sectorul medical.

Promovare clinici

Am creat o platformă prin intermediul căreia clinicile, farmaciile, spitalele și toți profesioniștii din toate domeniile medicale să își facă cunoscute serviciile.

Căutare rapidă

Orice persoană care are nevoie de servicii medicale este la un click distanță de cel mai apropiat și potrivit furnizor.

La ce ai acces cu MedAtlas?


Cu MedAtlas ai acces la o platformă digitală modernă dedicată sănătății, care conectează pacientul cu medicul potrivit.

Și un portal exclusivist de întâlnire între cabinetele, clinicile și laboratoarele medicale cu furnizorii de echipamente, materiale și consumabile din industria sănătății.

Este cel mai complex și în același timp cel mai simplu instrument online care ajută la dezvoltarea medicinei personalizate, astfel încât tot mai mulți oameni să poată trăi sănătoși!

Și, tot mai mulți profesioniști din sistemul de sănătate public și privat să își poată gestiona cu succes aspecte importante ale activității lor.

De asemenea, MedAtlas este un canal de comunicare al celor mai utile și căutate informații medicale, adaptat unei lumi aflate într-o permanentă schimbare și evoluție.

Care sunt avantajele dacă ești Pacient?


Când să accesezi MedAtlas?

Atunci când ai nevoie de un medic și nu știi unde să îl cauți.

Misiunea noastră este să îi ajutăm pe oameni să caute și să găsească cele mai bune opțiuni pentru sănătatea lor.

Este cel mai complex și în același timp cel mai simplu instrument online care ajută la dezvoltarea medicinei personalizate, astfel încât tot mai mulți oameni să poată trăi sănătoși!

Doar aici vei găsi medicii din apropierea locației tale, cu referințele și datele de contact necesare pentru a lua cea mai bună decizie referitoare la tratamentul de care ai nevoie.

MedAtlas reunește într-un singur loc toate specialitățile medicale, alături de un clasament reprezentativ al clinicilor, medicilor sau laboratoarelor medicale.