Clinica Stomatologica Clarisse Dental

Informații


Clinica Medicală Clarisse: O poveste de excelență medicală și compasiune

Inima orașului bate cu ritmul sănătății: De peste două decenii, Clinica Medicală Clarisse se află în centrul vieții urbane, oferind o oază de îngrijire medicală excepțională. Fondată de vizionara Dr. Nicoleta Morariu, clinica a devenit un reper al încrederii și respectului pentru pacienții săi.

Echipa: Pasiunea dăruită sănătății: Dr. Morariu a construit o echipă de profesioniști dedicați, uniți prin pasiunea pentru medicină. Medici și asistente, atent selectați, nu doar oferă expertiză medicală, ci și o implicare profundă în bunăstarea pacienților.

O clinică a zâmbetelor și a grijii: De-a lungul timpului, Clarisse a devenit un spațiu unde expertiza medicală se împletește cu căldura umană. Pacienții sunt întâmpinați cu compasiune, ascultați cu atenție și înțelegere, temerile lor fiind alinate cu sprijin real.

Cunoașterea în slujba vindecării: Echipa clinicii nu se oprește niciodată din evoluție. Participarea la conferințe, studii de cercetare și actualizarea constantă cu ultimele descoperiri medicale transformă clinica într-un centru de învățare și dezvoltare profesională.

Mai mult decât o clinică: Succesul Clarisse nu se rezumă la excelență medicală. Clinica se distinge prin umanitatea sa, tratând pacienții ca indivizi cu propriile povești și nevoi. Confortul, înțelegerea și sprijinul necondiționat creează un mediu propice vindecării.

Moștenirea Clarisse: Clinica Medicală Clarisse rămâne o dovadă a impactului profund pe care îl poate avea o îngrijire medicală plină de compasiune, dăruire neclintită și o abordare umanistă. O poveste care influențează viețile atât ale pacienților, cât și ale personalului medical.

Specialități medicale

Stomatologie / Chirurgie dento-alveolară / Clinică stomatologică / Endodonție / Estetica Dentara / Implantologie / Ortodonție / Parodontologie / Radiologie dentară /

Contact


Orar


  • Luni 08:00 - 19:45
  • Marți 08:00 - 19:45
  • Miercuri 08:00 - 19:45
  • Joi 08:00 - 19:45
  • Vineri 08:00 - 19:45
  • Sâmbătă Închis
  • Duminică Închis

Echipa medicală


Dr. Nicoleta Morariu


PARODONTOLOGIE SI IMPLANTOLOGIE,PROTETICA DENTARA, OCLUZOLOGIE, ORTODONTIE FUNCTIONALA

Dr. Ariana Vasilita


MEDIC REZIDENT ORTODONTIE ȘI ORTOPEDIE DENTO-FACIALA

Dr. Lavinia Radu


PARODONTOLOGIE

Dr. Mirela Istrati


ESTETICA DENTARA

Dr. Rares Mihalache


MEDIC SPECIALIST ENDODONTIE

Mirela Marin


ASIST PROFILAXIE SI STUDENTA LA FACULTATEA DE MEDICINA DENTARA

Mariana Simion


ASIST. PROFILAXIE

Maria Oancea


MANAGER