Termeni și condiții

1. Termeni generali

Această pagină web reprezintă termenii și condițiile de utilizare a Site-ului www.medatlas.ro/ și stabilește care sunt condițiile în care orice persoană poate vizită ori accesa site-ul, ori poate utiliza în orice mod serviciile oferite prin intermediul site-ului.

În înțelesul Termenilor și Condițiilor:

●  „Site” sau ‘’ Platforma’’ înseamnă în continuare pagina de internet https://medatlas.ro/;

“Site-ul” sau “Platforma” înseamnă website-ul prin care accesul către servicii medicale este făcut disponibil, deținut, controlat, administrat, menținut și/sau găzduit de către MedAtlas.

●  „Administratorul Site-ului” înseamnă în continuare persoana care deține domeniul MedAtlas și se ocupă de mentenanța acestuia;

●  „Serviciul” înseamnă orice serviciu oferit pe Site, și/sau orice modul sau componentă a acestuia;

●  „Utilizatorul” înseamnă în continuare orice persoană care vizitează sau accesează Site-ul, care își crează cont pe Site sau care dorește să utilizeze în orice mod Serviciul nostru oferit.

●  “Clinica”, “Cabinetul”, “Unitatea medicală”, “Medicul” înseamnă furnizorul de servicii medicale disponibil pe platforma MedAtlas.

Neacceptarea acestor Termeni și Condiții, ori a oricărei prevederi din acestea, atrage obligația Utilizatorului de a înceta de îndată accesarea Site-ului. Accesarea sau vizitarea în continuare a Site-ului, a oricărei pagini din acesta și/sau utilizarea Serviciului, precum și a oricărei componente a acestora constituie o acceptare în întregime și necondiționată a Termenilor și Condițiilor și a oricărei prevederi din acestea.

Utilizatorul înțelege și acceptă în mod expres, în întregime și necondiționat, prevederile acestor Termeni și Condiții (Contractul dintre Utilizator și Administratorul Site-ului) și înțelege să utilizeze Serviciul în strictă conformitate cu acestea. Utilizatorii care au un cont creat pe Site înțeleg și acceptă că utilizarea în continuare a contului lor, precum și orice accesare sau vizitare în continuare a Site-ului, a oricărei pagini din acesta și/sau utilizarea Serviciului, precum și a oricărei componente a acestora constituie o acceptare în întregime și necondiționată a Termenilor și Condițiilor și a oricărei prevederi din acestea.

Dacă nu sunteți de acord cu prevederile acestor Termeni și Condiții, va rugăm să nu utilizați Serviciile oferite de acesta.

Administratorul Site-ului poate cesiona oricând către un terț drepturile și obligațiile izvorâte din prevederile acestor Termeni și Condiții, inclusiv prin cesionarea către un terț a Contractului (Termeni și Condiții), iar Utilizatorul consimte anticipat la această cesiune, conform dispozițiilor art. 1315 și următoarele din Codul Civil.

Pentru a înlătura orice îndoială, utilizatorii site-ului MedAtlas consimt anticipat la substituirea MedAtlas cu un terț în raporturile născute între acesta și Utilizatori în temeiul prevederile acestor Termeni și Condiții.

2. Drepturile asupra conținutului MedAtlas

Întreg conținutul MedAtlas în format text și grafică, transmis sub orice formă către Utilizatori (prin vizualizare directă pe site, prin newslettere sau prin orice alte materiale legate direct sau indirect de site) aparțin Administratorului MedAtlas și partenerilor săi. Utilizatorii care isi creeaza un cont gratuit sau platit pe MedAtlas.ro si aplicatiile conexe sunt direct responsabili de drepturile de autor si isi asuma intreaga responsabilitate legata de materialele furnizate si publicate pe platforma.

Utilizatorii înțeleg și acceptă că Administratorul Site-ului este exonerat de orice răspundere privind materialele, datele și informațiile, dar fără a se limita la acestea, preluate de la orice sursă publică și oficială.

Utilizatorii înțeleg și acceptă că toate informațiile, datele, materialele postate pe site au doar un caracter informativ și orientativ și că Administratorul Site-ului nu poate fi tras la răspundere în niciun caz și în niciun mod pentru veridicitatea și validitatea conținutului site-ului sau pentru orice efect juridic ce decurge din utilizarea acestuia.

Utilizatorii se obligă să respecte toate drepturile de autor și drepturile conexe acestuia și orice alte drepturi de proprietate intelectuală pe care administratorul MedAtlas și partenerii săi le dețin asupra/în legătură cu platforma și conținutul acesteia.

Utilizatorii înțeleg și acceptă că în cazul încălcării vreunei prevederi de mai sus, vor putea fi trași la răspundere față de autorii/proprietarii MedAtlas.

Conținutul Site-ului, indiferent de zona în care se află în Site și indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv în scopuri personale, definite potrivit prezentului document că fiind scopuri pur necomerciale, fără nicio intenție directă ori indirectă privind obținerea de profituri sau câștiguri de orice fel dintr-o asemenea utilizare.

Orice utilizare de conținut de către terțe persoane în orice alte scopuri decât cele personale se poate face numai cu acordul scris, expres și prealabil al Administratorului Site-ului.

Este interzisă copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vânzarea, distribuția totală sau parțială, integrală sau modificată a conținutului acestui Site sau a oricărei părți a acestuia efectuate în orice alte scopuri decât cele personale. Administratorul Site-ului își rezervă dreptul de a acționa în instanță orice persoană și/sau entitate care încalcă în orice mod prevederile de mai sus.

Fiecare furnizor de servicii medicale rămâne responsabil pentru exactitatea, integritatea și corectitudinea informațiilor (servicii, medici disponibili, prețuri) prezentate pe platforma noastră.

MedAtlas nu clasifică după un scor de calitate nici un tip de serviciu medical sau unitate medicală, doar preia informațiile de rating oferite de către clienții acestor furnizori de servicii medicale.

În schimb, încurajăm în rândul consumatorilor oferirea de recenzii argumentate pentru serviciile medicale pe care le achiziționează în urma căutării acestora pe platforma Medatlas.

Serviciile oferite de MedAtlas sunt disponibile exclusiv pentru utilizarea personală și non-comercială. De aceea, nu aveți permisiunea de a revinde, folosi, copia, afișa, salva sau reproduce orice conținut sau informație, disponibile pe platforma MedAtlas pentru orice activitate comercială sau de marketing.

În cazul în care aveți orice tip de plângere, suntem aici pentru a vă asculta și a găsi o rezolvare adecvată. Pentru a depune o plângere, vă rugăm să completați formularul existent pe pagina Contact și să ne furnizați detaliile solicitate în vederea rezolvării nevoilor dvs. Asigurați-vă că furnizați informații relevante și suficiente pentru a ne ajuta să înțelegem problema și să o abordăm în mod corespunzător. Totodată, puteți să intrați în legătură cu noi prin email la adresa info@medatlas.ro. Vă asigurăm că vom răspunde prompt și vom lua măsurile necesare pentru a vă rezolva plângerea.

Oferim diverse metode de plată convenabile pentru a vă facilita tranzacțiile. Metodat de plată disponibilă pe MedAtlas este plata prin PayU. Prin PayU vă permitem să efectuați plăți ușor și în siguranță folosind opțiunile de plată preferate. PayU acceptă o gamă largă de opțiuni de plată, inclusiv carduri de credit, carduri de debit și servicii de internet banking. Puteți alege opțiunea de plată care vi se potrivește cel mai bine în timpul procesului de finalizare a comenzii. Totodată, PayU acordă o atenție deosebită securității informațiilor financiare. Toate tranzacțiile efectuate prin intermediul PayU sunt criptate și procesate în siguranță, asigurând confidențialitatea și integritatea detaliilor dvs. de plată. După ce plata dvs. prin PayU este procesată cu succes, veți primi o confirmare a tranzacției. Vă rugăm să păstrați această confirmare pentru referință viitoare sau în cazul în care aveți întrebări legate de plată. În cazul în care întâmpinați probleme sau aveți întrebări legate de plăți, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa noastră de asistență clienți prin mesaj pe mailul info@medatlas.ro.

Pachetele de Plată și Abonamentul

MedAtlas oferă utilizatorilor săi pachete de plată, cu facilități și funcționalități adiționale, care pot fi achiziționate fie lunar, fie anual, în funcție de preferințele și necesitățile utilizatorilor.

3.1. Achiziționarea Pachetelor de Plată:

Utilizatorii pot alege dintre opțiunile disponibile de pachete de facilități și funcționalități, în funcție de necesitățile clinicii și preferințele personale. Achiziționarea pachetului de plată se face prin procesul de plată online oferit de platforma Medatlas. După finalizarea plății, utilizatorul va primi confirmarea achiziției, factura aferentă și facilitățile pachetului vor fi disponibile imediat.

3.2. Abonamentul:

Pachetele de plată achiziționate pe MedAtlas sunt oferite în sistem de abonament prin plată recurentă, fie lunar, fie anual, în funcție de opțiunea aleasă de utilizator în momentul achiziționării. Cu un abonament lunar sau anual activ, utilizatorii vor beneficia de facilitățile și funcționalitățile incluse în pachet pe toată durata abonamentului.

3.3. Valabilitatea Facilităților:

Toate facilitățile și funcționalitățile incluse în pachetul de plată vor fi active imediat după efectuarea plății și vor fi disponibile pe întreaga durată a abonamentului ales. Utilizatorul are dreptul de a utiliza aceste facilități pe toată perioada de valabilitate a abonamentului activ.

Anularea Abonamentului și Politica de Rambursare

4.1. Anularea Abonamentului:

Utilizatorii pot alege să anuleze abonamentul în orice moment accesând contul lor pe MedAtlas. După anularea abonamentului, facilitățile și funcționalitățile pachetului de plată nu vor mai fi disponibile.

4.2. Politica de Rambursare:

Dacă utilizatorul dorește să primească rambursarea sumei plătite pentru pachetul de plată, acesta are dreptul de a face acest lucru în primele 14 zile calendaristice de la data efectuării achiziției, conform Politicii de Rambursare. Rambursarea se va face prin același canal de plată utilizat inițial de utilizator pentru achiziție și va fi procesată în termen rezonabil de maxim 30 de zile.

4.3. Limitări și Excepții:

Orice accesare sau utilizare neautorizată sau încălcarea termenilor și condițiilor poate duce la anularea dreptului la rambursare.

MedAtlas își rezervă dreptul de a actualiza și modifica Termenii și Condițiile de utilizare, inclusiv Politica de Rambursare, în orice moment. Continuarea utilizării platformei MedAtlas după efectuarea modificărilor implică acceptarea și acordul utilizatorului cu noile Termeni și Condiții actualizate.

Acest disclaimer stabilește condițiile sub care utilizați site-ul web MedAtlas și serviciile sale. Vă rugăm să citiți cu atenție acest text, deoarece reprezintă acordul între dvs. și MedAtlas cu privire la utilizarea informațiilor furnizate pe acest site.

Accesul și Utilizarea Informațiilor: MedAtlas depune eforturi considerabile pentru a furniza informații corecte și actualizate pe acest site. Cu toate acestea, nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru corectitudinea, exhaustivitatea sau actualitatea informațiilor furnizate. Utilizarea informațiilor de pe acest site este la propria dvs. alegere.

  1. Informații Medicale: Informațiile medicale și de sănătate furnizate pe acest site au scop informativ și nu trebuie considerate sfaturi medicale sau înlocuitori pentru consultarea unui profesionist medical. Vă recomandăm să consultați întotdeauna un medic sau specialist înainte de a lua decizii legate de sănătatea dvs. pe baza informațiilor prezentate aici.
  2. Modificări și Actualizări: MedAtlas își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza informațiile de pe acest site fără notificare prealabilă. Nu garantăm că informațiile de pe site vor fi întotdeauna actualizate sau corecte.
  3. Limitarea Răspunderii: MedAtlas și afiliații săi nu vor fi responsabili pentru niciun fel de daune directe, indirecte, accidentale, speciale sau punitive rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor de pe acest site.
  4. Link-uri Externe: Acest site poate conține link-uri către site-uri externe. MedAtlas nu deține controlul asupra conținutului acestor site-uri și nu își asumă nicio responsabilitate pentru acuratețea sau disponibilitatea informațiilor de pe aceste site-uri.
  5. Legislație Aplicabilă: Acest disclaimer este guvernat de legile statului în care MedAtlas își are sediul principal. Orice dispute referitoare la acest disclaimer vor fi soluționate în conformitate cu aceste legi.

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați acest disclaimer și să vă asumați urmările asociate utilizării informațiilor de pe acest site. Dacă nu sunteți de acord cu aceste condiții, vă rugăm să întrerupeți utilizarea site-ului MedAtlas. Totodată, pentru orice informație, întrebare sau cerere, vă rugăm să ne contactați pe adresa noastră de email info@medatlas.ro.