Mai multe informații

Misiune si valori – Cand ai o suferinte psihica, cu singuranta ai nevoie de empatie, intelegere si consiliere. Nu vrei holurile aglomerate, reci și impersonale ale unui spital sau policlinici, respingatoare, considerata pentru „nebuni”.. Nu ai nevoie să stai la coadă și să se uite ceilalți la tine etichetandu-te nebun. Nu ai nevoie să te îmbrâncești, să îți ții „rând”, să te grăbești pentru că e medicul ocupat, să nu ai timp să pui întrebări etc. Nu ai nevoie să ți se dea „sfaturi înțelepte” și nici să fii tratat cu superioritate.

CLINICA HOPE este liderul clinicilor de sănătate mintală din țară, atât prin cifra de afaceri cât și prin numărul de profesioniști și programele de tratament unice.

Pornind de la o idee clară: să oferim pacienților din România numai tratamente psihice cu eficiență dovedită științific. Având o echipă completă de psihiatrii și psihologi, ne urmărim cu perseverență misunile și valorile, având nu mai puțin de 5 tipuri de programe unice de tratament, recomandate de ghidurile internaționale, dar care lipseau în România.

Eforturile noastre au oferit posibilitatea persoanelor cu tulburări psihice severe (Schizofrenia, Tulburarea Bipolară și Tulburarea Borderline, adolescenți cu probleme emoționale grave) să beneficieze de tratamente complete, la cele mai înalte standarde.

Revendica Clinica
Scor total review-uri
5/5

5 / 5

Date de contact
Adresă: Strada Pădurii 9A, Cluj-Napoca 400000
Număr de telefon: 0755034 328

Galerie foto

Clinici Recomandate

Suntem o echipă de medici pasionați cu un…

Aceste recomandări sunt bazate pe promovare plătită.

Clinici Locale

Rețeaua privată de sănătate Regina Maria este o companie românească privată,…

Aceste recomandări sunt bazate pe locația clinicii de pe această pagină.

Abonează-te la newsletter

Abonându-vă la newsletter, veți fi la curent cu toate noutățile Medatlas

MedAtlas este un portal de căutare care reunește medici din toate specialitățile medicale din România.

Contact

info@medatlas.ro
0773 324 089
Calea Victoriei nr. 216
Sector 1, București

Portal dezvoltat de KIKLAB