SMILE DENTAL SPA, BUCUREȘTI

Informații


Smile Dental Spa, clinică stomatologică din sector 4, unul dintre obiectivele noastre este crearea unui mediu relaxant. 

Dorim ca pacienții noștri să se simtă cu adevărat confortabil în timpul oricărui tratament stomatologic sau intervenție chirurgicală.

Vă oferim tratamente stomatologice complete, în urma unor consultații efectuate de medici specialiști. Aceștia vă vor prezenta variante potrivitede tratament, de la caz la caz.

Frica și anxietatea de dentist sunt foarte frecvente, creându-le pacienților stres și nervozitate. 

Astfel, majoritatea evită vizita la dentist până când durerile se agravează. De aceea, uneori este prea târziu pentru a salva dinții afectați profund și este nevoie de apelarea la implant dentar.

Încă de la prima consultație construim relația medic-pacient. Ca urmare, vom răspunde nevoilor dumneavoastră prin conceperea unui plan de tratament complet și cu rezultate durabile, încercând să asigurăm confortul tuturor pe durata acestui tratament.

Clinica Stomatologică Smile Dental Spa, dentist Sector 4, este dotată cu aparatură de ultimă generație, iar materialele folosite în tratamentele stomatologice sunt cele premium, de  calitate bună.

 

Costurile unor tratamente stomatologice cum ar fi implantul dentar sau aparatul ortodontic sunt ridicate, de aceea vă oferim posibilitatea achitării acestora în rate fixe, fără dobândă.

La clinica stomatologică Smile Dental Spa aveți posibilitatea efectuării plății de tratamente stomatologice complexe în 6 Rate Fixe, Fără Dobândă, prin partenerul nostru Banca Transilvania

Prin parteneriatul cu TBI BANK aveți posibilitatea achitării tratamentului in rate fixe  pe o perioadă de până la 60 de luni!

Specialități medicale

Stomatologie / Clinică stomatologică / Stomatologie pediatrică / Pedodonție /

Recenzii