POLICLINICA ASTRA- SEDIUL GHEORGHE DIMA, SIBIU

Informații


 
 

Înființată în 1999, POLICLINICA ASTRA își desfășoară activitatea o echipă de peste 40 de medici, asigurând astfel, pacienților o gamă variată de consultații de specialitate, investigații medicale și analize de laborator.
Calitatea de excepție a serviciilor medicale, personalizate nevoilor fiecărui pacient și performanța, reprezinta o regulă pentru noi. Dedicăm toate resursele noastre pentru a asigura fiecărui client servicii medicale profesioniste la standarde înalte, bazate pe un suport tehnic de inalta calitate, în condiții impecabile de siguranță și confort.
Prin echipa sa, alcatuită din renumiți medici specialiști și primari, POLICLINICA ASTRA, oferă o gamă variată de consultații de specialiate: alergologie, cardiologie, chirurgie, dermatologie, diabet-obezitate si boli de nutritie, ecografie, endocrinologie, ginecologie, medicină generală, medicină internă, medicina sportivă, medicina muncii, neurologie, oftalmologie, ORL și audiometrie, pediatrie, psihiatrie și psihoterapie, reumatologie, urologie.

Specialități medicale

Medicină de laborator / Recuperare Medicală / Analize Medicale /

Recenzii