Clinica Medicală Alma Fălticeni

Informații


Alma Clinic reprezintă o alternativă privată la piața serviciilor medicale din zona municipiilor Fălticeni și Suceava, cu o abordare diferită, modernă și mult superioară, ce intenționează să ofere și pacienților din această zonă posibilitatea de a accesa servicii medicale de cea mai înaltă calitate, într-un mediu adecvat și la standarde occidentale.

Alma Clinic a luat ființă ca o organizație în care lait-motivul activității zilnice îl reprezintă grija pentru sănătatea oamenilor, bazându-ne pe o echipă managerială și medicală dedicată trup și suflet acestei idei. Iar celor care încă nu au avut ocazia să ne cunoască, le răspundem cu mândrie la întrebările referitoare la ce este Alma Clinic: ”sănătate, trup și suflet” !

Clinica oferă servicii de sănătate în regim ambulatoriu, acoperind în prezent peste 25 de specialități medicale. Pentru fiecare dintre aceste discipline colaborăm cu cel puțin câte un medic specialist. Fiecare medic specialist care activează la Alma Clinic este recunoscut în mediul medical ca făcând parte din elita medicilor, atât în Suceava, cât mai ales în Iași. Acest lucru spune foarte multe despre preocuparea noastră continuă de a oferi pacienților un act medical de cea mai bună calitate.

Specialități medicale

Dermatologie / Diabet / Nutriție / Boli Metabolice / Endocrinologie / Gastroenterologie / Medicină internă / Neurologie / Psihiatrie / Psihologie /

Clinici LOCALE


Ginecologie / Obstetrică /


Suceava / Fălticeni

Cabinet medical de ginecologie si obstetrica Dr.Lupu Simona Fălticeni

Oftalmologie / Analize oftalmologice /


Suceava / Fălticeni

Cabinet Oftalmologic Oculooptic Fălticeni

Pneumologie /


Suceava / Fălticeni

Cabinet medical de Pneumologie Dr.Iftimese Elena Fălticeni

Cardiologie / Chirurgie generală / Dermatologie / Endocrinologie / Gastroenterologie /


Suceava / Fălticeni

Spitalul Municipal Fălticeni

Clinici RECOMANDATE


Alergologie / Imunologie clinică / Cardiologie / Chirurgie generală / Dermatologie / Diabet / Nutriție / Boli Metabolice /


Cluj / Cluj-Napoca

CENTRUL MEDICO CHIRURGICAL INTERSERVISAN GHEORGHENI CLUJ-NAPOCA

Stomatologie / Clinică stomatologică /


Bistrița-Năsăud / Bistrița

AniDental

Medicină estetică / Stomatologie / Endodonție / Estetica Dentara / Ortodonție /


București / Sector 2

Clinica Stomatologică SyroDent, București