CLINICA DENTARĂ VICTORIA, RÂMNICU VÂLCEA

Informații


O gură de sănătate înseamnă tot ce-și poate dori un pacient când vine vorba de îngrijire orală: servicii stomatologice de calitate superioară – bazate pe o echipă de profesioniști și pe tehnologie – și posibilitatea de a rezolva orice problemă dentară într-un singur loc.

La Clinica Dentară Victoria, am început și continuăm să construim stomatologia viitorului prin folosirea tehnologiei medicale de precizie ce oferă control, garantează calitatea actului medical și îmbunătățește experiența pacienților în clinica noastră.

Planul de tratament este verificat și aprobat de către un consiliu medical, astfel în orice clinică te afli, beneficiezi de aceeași calitate a stabilirii planului de tratament.

Evoluția tehnologică aduce beneficii incontestabile de la an la an. Procedurile realizate cu ajutorul tehnologiei ușurează stabilirea diagnosticului și aplicarea tratamentului, și optimizează considerabil timpul, atât pentru medicii dentiști, cât și pentru pacienți.

Integrăm și actualizăm continuu dotările tehnologice ale clinicilor noastre, oferind un sistem stomatologic complet în toate locațiile din rețea.

Specialități medicale

Stomatologie / Chirurgie dento-alveolară / Endodonție / Ortodonție / Protetică dentară / Radiologie dentară / Stomatologie pediatrică / Pedodonție /

Recenzii