Centrul Medical Fiziomed Suceava

Informații


Clinica FizioMED are ca scop principal recuperarea medicală prin fizioterapie. Anii de experiență își spun cuvântul, abordăm tehnici diverse, deținem aparatură de top, ceea ce face ca împreună cu echipa de medici de excepţie să deținem un loc fruntaș în domeniu.
Echipa de doctori este formată din specialiști pentru fiecare din domeniile acoperite, de la chirurgie și până la ortopedie. Lucrăm cu seriozitate și cu medici bine pregătiți pentru a îndeplini misiunea de recuperare a fiecărui pacient în parte.
Lucrăm după un program personalizat, la fel ca și tratamentul în sine, cu sesiuni și proceduri ce se adaptează programului dumneavoastră. Eficiența fizioterapiei își arată rezultatele benefice încă din primele sesiuni.
În scop medical oferim o arie largă de servicii de recuperare medicală. Complexitatea acestora include tratamente pe bază de masaj, terapie cu laser, unde electrice sau gimnastică de recuperare. Vino la FizioMED și împreună vom găsi metoda de tratament potrivită pentru tine!

Specialități medicale

Cardiologie / Chirurgie generală / Dermatologie / Endocrinologie / Ginecologie / Medicină estetică / Medicină internă / Neurologie / Ortopedie / Pediatrie / Pneumologie / Radiologie-Imagistică / Recuperare Medicală / Reumatologie / Urologie / Obstetrică / Chirurgie plastică / Microchirurgie / Neurochirurgie / Chirurgie pediatrică / Ecografie / Radiologie / Kinetoterapie /

Clinici LOCALE


Medicină de familie / Cabinet Medical Individual /


Suceava / Suceava

CABINET MEDICAL INDIVIDUAL DR.URIAN DUMITRA, SUCEAVA

Medicina Muncii /


Suceava / Suceava

Cabinet Medical Clinicbel Suceava

Medicină de familie / Cabinet Medical Individual /


Suceava / Suceava

CABINET MEDICAL INDIVIDUAL DR.CRACIUNESCU ANGELICA NICOLETA, SUCEAVA

Chirurgie generală /


Suceava / Suceava

Cabinet chirurgie generală Dr.Hâncu Sorin Suceava

Clinici RECOMANDATE


Alergologie / Imunologie clinică / Cardiologie / Chirurgie generală / Dermatologie / Diabet / Nutriție / Boli Metabolice /


Cluj / Cluj-Napoca

CENTRUL MEDICO CHIRURGICAL INTERSERVISAN GHEORGHENI CLUJ-NAPOCA

Medicină estetică / Stomatologie / Endodonție / Estetica Dentara / Ortodonție /


București / Sector 2

Clinica Stomatologică SyroDent, București

Stomatologie / Clinică stomatologică /


Bistrița-Năsăud / Bistrița

AniDental