CENTRUL MEDICAL DE DIAGNOSTIC ȘI TRATAMENT PRO-VITAM SFÂNTU GHEORGHE

Informații - Galerie foto


Pro-Vitam Sf. Gheorghe este una dintre primele clinici private din județul Covasna. Noi continuăm sa punem accent pe medicină, pe îmbunătățirea stării de sănătate a pacienților noștri, să investim în aparatură modernă, lansarea de servicii medicale noi și activități de cercetare-dezvoltare.

Cu o gamă largă de specialități clinice și cu o echipă medicală formată din peste 30 de medici cu experiență și expertiză, acoperim o mare parte din nevoile pacienților noștri.

Misiunea PRO-VITAM SRL este de a oferi produse și servicii de cea mai înaltă calitate prin inovare continuă și de a utiliza cele mai noi tehnici și tehnologii la nivel internațional pentru a deveni cei mai buni în domeniu. Prin colaborare cu personal calificat deschis spre educație și formarea continuă, se va putea menține un nivel ridicat de profesionalism și calitate, oferind clienților cele mai noi servicii medicale prin tehnici recente în domeniu. Obiectivul principal a societăţii este creșterea satisfacției clienților prin prestarea serviciilor de calitate, eficiente și accesibile.

Specialități medicale

Cardiologie / Chirurgie generală / Medicină de laborator / Medicina Muncii / Oncologie / Pediatrie / Radiologie-Imagistică / Chirurgie cardio-vasculară / Chirurgie vasculară / Analize Medicale / Chirurgie plastică / Microchirurgie / Chirurgie oncologică / Audiologie / Protezare Auditivă /

Recenzii


Clinici LOCALE


Cosmetică veterinară /


Covasna / Sfântu-Gheorghe

CABINET VETERINAT BONIBOX SF. GHEORGHE

Medicină de familie / Cabinet Medical Individual /


Covasna / Sfântu-Gheorghe

CABINET MEDICAL DR BACS ANGELA SF. GHEORGHE

Medicină veterinară / Spitale / Cosmetică veterinară /


Covasna / Sfântu-Gheorghe

SPITAL VETERINAR K2 SF. GHEORGHE

Psihologie / Cabinet Medical Individual / Psihoterapie /


Covasna / Sfântu-Gheorghe

CABINET MEDICAL PSIHOLOGIE DR GÖDRI MARTIS MONICA CRISTINA SF. GHEORGHE

Clinici RECOMANDATE


Clinica Stomatologică SyroDent, București

Medicină estetică / Stomatologie / Endodonție / Estetica Dentara / Ortodonție /


București / Sector 2

Clinica Stomatologică SyroDent, București