SPITALUL CLINIC DE URGENŢĂ DE CHIRURGIE PLASTICĂ, REPARATORIE ŞI ARSURI BUCUREŞTI

Analize Medicale, Chirurgie estetică, Chirurgie generală, Chirurgie plastică / Microchirurgie, Ecografie, Medicină internă, Psihologie, Radiologie, Recuperare Medicală, Spitale
Mai multe informații

Spitalul de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri (SCUCPRA), Bucuresti este o institutie medicala veche, fondata in 1958 de Agrippa Ionescu, cel care a pus bazele chirurgiei plastice in Romania si cel care a condus aceasta disciplina timp de cateva decenii. In acea perioada spitalul se numea Spitalul Clinic de Traumatologie si Chirurgie Plastica si Reparatorie si era situat in Strada Arhitect Mincu nr. 7. Dupa 1989, o parte importanta a colectivului Clinicii de Chirurgie Plastica, condusa de profesorul Isac Florin s-a separat de clinica mama si a format o noua unitate sanitara, ce era situata in cadrul pavilioanelor Spitalului Clinic Titan. In 1993 spitalul s-a mutat din zona Titan la adresa actuala – Calea Grivitei nr. 218, sector 1 – in cladirea fostei maternitati “Steaua”.Spitalul a fost renovat complet in perioada 2006-2008, fiind reinaugurat oficial in februarie 2009. In acest moment este singura institutie de acest tip – specializata doar in chirurgie plastica, reconstructiva si arsuri din tara.

Suntem un colectiv format  din 13 medici primari si specialisti  in chirurgie plastica, microchirurgie reparatorie si arsuri, precum si un numar de 10-12 medici rezidenti, ce sunt formati sub indrumarea cadrelor didactice de la catedra de chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva a Spitalului.

De asemenea, spitalul are 3 medici anestezie si terapie intensiva, un medic de medicina interna, un medic de medicina laborator, un medic de radiologie si imagistica medicala, un medic fiziokinetoterapie si un psiholog.

Pe langa acestia exista un numar mare de cadre medicale medii -asistente si infirmiere – repartizate pe sectiile spitalului.

Toti medicii si personalul mediu sunt antrenati si instruiti pentru a fi la curent cu toate tehnicile moderne de tratament local si general in cazul patologiei de specialitate, majoritatea avand specializari/cursuri efectuate in strainatate.

Scor total review-uri
5/5

5 / 5

Date de contact
Adresă: Calea Griviţei, nr. 218 Sector 1 Bucureşti
Număr de telefon: 0212240946; 0212240947
Adresă de mail: secretariat@arsuri.ro

Clinici Recomandate

Suntem o echipă de medici pasionați cu un…

Aceste recomandări sunt bazate pe promovare plătită.

Clinici Locale

Aceste recomandări sunt bazate pe locația clinicii de pe această pagină.

Abonează-te la newsletter

Abonându-vă la newsletter, veți fi la curent cu toate noutățile Medatlas

MedAtlas este un portal de căutare care reunește medici din toate specialitățile medicale din România.

Contact

info@medatlas.ro
0773 324 089
Calea Victoriei nr. 216
Sector 1, București

Portal dezvoltat de KIKLAB