NOVALIFE CLINICS

Alergologie / Imunologie clinică, Cardiologie, Chirurgie generală, Chirurgie plastică / Microchirurgie, Dermatologie, Diabet / Nutriție / Boli Metabolice, Ecografie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Geriatrie – Gerontologie, Ginecologie, Medicină internă, Neurologie, Oftalmologie, ORL (Otorinolaringologie), Ortopedie, Pneumologie, Psihiatrie, Psihologie, Radiologie dentară, Recuperare Medicală, Reumatologie, Stomatologie
Mai multe informații

Oferim servicii medicale integrate clinice şi paraclinice, respectiv consultaţii în ambulatoriu pentru majoritatea specialităţilor clinice, intervenţii mici chirurgicale, analize de laborator.

Extinderea rețelei medicale NovaLife CLINICS a fost gândită să răspundă nevoilor medicale ale pacienților noștri. Astăzi viața în centrele urbane a devenit tot mai aglomerată favorizată de infrastructură și de concentrarea resurselor educaționale. Nevoia de mobilitate este din ce în ce mai mare, iar proximitatea a devenit o condiție necesară pentru facilitarea accesului la servicii medicale de calitate.

Ne preocupă calitatea actului medical și punem accent pe:

– relația medic-pacient;

– prevenirea și profilaxia bolilor;

– diagnosticarea și tratarea afecțiunilor cu seriozitate, competență și confidențialitate.

Pentru a reuși, am cooptat în echipa noastră medici primari și specialiști, precum și cadre universitare cu o bogată experiență teoretică și practică.

Toți medicii noștri sunt oameni pasionați și dedicați actului medical, mulți dintre ei fiind implicați în programe de cercetare(studii clinice) în spitalele în care activează. Dispunem de o dotare tehnică de ultimă generație care permite efectuarea unei palete largi de analize și investigații medicale, iar pentru ca evaluarea sănătății dumneavoastră să se facă cu cât mai multă acuratețe, am achiziționat cele mai performante echipamente pentru a pune la dispoziție medicilor cele mai eficiente instrumente de evaluare a afecțiunilor.

Revendica Clinica
Scor total review-uri
5/5

5 / 5

Adresă clinici
Prima clinică
Adresă clinică: Strada Ulpia Traiana nr.27
Număr de telefon: 0723 716 085
Adresă de mail: contact@novalife.ro
A doua clinică
Adresă clinică: Strada Ulpia Traiana nr.27
Număr de telefon: 0356 171 818
Adresă de mail: contact@novalife.ro

Galerie foto

Clinici Recomandate

Suntem o echipă de medici pasionați cu un…

Aceste recomandări sunt bazate pe promovare plătită.

Clinici Locale

Aceste recomandări sunt bazate pe locația clinicii de pe această pagină.

Abonează-te la newsletter

Abonându-vă la newsletter, veți fi la curent cu toate noutățile Medatlas

MedAtlas este un portal de căutare care reunește medici din toate specialitățile medicale din România.

Contact

info@medatlas.ro
0773 324 089
Calea Victoriei nr. 216
Sector 1, București

Portal dezvoltat de KIKLAB