HYPERCLINICA MEDLIFE UNIRII BUCUREŞTI

Alergologie / Imunologie clinică, Andrologie, Cardiologie, Chirurgie generală, Chirurgie pediatrică, Dermato-estetică, Diabet / Nutriție / Boli Metabolice, Ecografie, Endocrinologie, Endoscopie, Flebologie (tratarea varicelor), Gastroenterologie, Ginecologie, Medicină de familie, Medicină internă, Nefrologie, Neurologie, Oftalmologie, ORL (Otorinolaringologie), Ortopedie, Ortopedie pediatrică, Osteodensitometria (DEXA), Pediatrie, Pneumologie, Psihiatrie, Psihoterapie, Radiologie-Imagistică, Reumatologie, Traumatologie, Urologie
Mai multe informații

Hyperclinica MedLife Unirii este cea de-a doua unitate MedLife de mari dimensiuni deschisă în București, care corespunde în totalitate conceptului unic de servicii medicale integrate. Peste 800 de persoane trec zilnic pragul Hyperclinicii MedLife Unirii pentru că au încredere că vor fi tratate cu profesionalism și atenție.

De Luni până Vineri, în intervalul orar 07:00 – 21:00, și Sâmbătă, în intervalul 07:00 – 14:00, pacienții beneficiază în aceeași unitate de investigații și consultații la 30 de specialități și domenii medicale, dar și de toată gama de analize de laborator, rezultatele acestora putând fi ridicate în 24 de ore la 70% dintre investigații.

La MedLife Unirii venim în întâmpinarea nevoilor pacienților cu o echipă de 67 de medici specialiști și asistente care dispun de o vastă experiență medicală. Oferim în exclusivitate investigații în următoarele ramuri medicale: hematologie, osteodensitometrie și oftalmologie pediatrică.

Pentru o evaluare completă a sănătații dumneavoastră, în cadrul Hyperclinicii Unirii sunt disponibile pachetele de servicii MedLife – Health Assessment. Cu ajutorul acestora, puteți obține într-un timp foarte scurt o examinare medicală completă.

Pentru toți cei care apelează la serviciile noastre, asigurăm standardele unui sistem medical de nivel european.

Revendica Clinica
Scor total review-uri
5/5

5 / 5

Date de contact
Adresă: Str. Hans Cristian Andersen, Nr.1, Sector 3 București
Număr de telefon: 021 9646;
Adresă de mail: office@medlife.ro

Clinici Recomandate

Suntem o echipă de medici pasionați cu un…

Aceste recomandări sunt bazate pe promovare plătită.

Clinici Locale

Aceste recomandări sunt bazate pe locația clinicii de pe această pagină.

Abonează-te la newsletter

Abonându-vă la newsletter, veți fi la curent cu toate noutățile Medatlas

MedAtlas este un portal de căutare care reunește medici din toate specialitățile medicale din România.

Contact

info@medatlas.ro
0773 324 089
Calea Victoriei nr. 216
Sector 1, București

Portal dezvoltat de KIKLAB