HYPERCLINICA MEDLIFE BERCENI BUCUREŞTI

Alergologie / Imunologie clinică, Boli infectioase, Cardiologie, Chirurgie pediatrică, Chirurgie vasculară, Clinici Medicale, Dermato-estetică, Ecografie, Endocrinologie, Endoscopie, Gastroenterologie, Ginecologie, Medicină internă, Nefrologie, Neurologie, Oncologie, ORL (Otorinolaringologie), Ortopedie, Pediatrie, Pneumologie, Psihologie, Radiologie-Imagistică, Reumatologie, Traumatologie, Urologie
Mai multe informații

Hyperclinica MedLife Berceni a fost deschisă în mai 2015 și include 18 cabinete, având capacitate completă pentru diagnosticarea diferitelor afecțiuni ce țin de: cardiologie, cardiologie pediatrică, dermatologie, imagistică, ginecologie, gastroenterologie, pediatrie, medicină internă, neurologie, neurologie pediatrică, ORL, ORL pediatrie, boli infecțioase, alergologie adulți și copii, endocrinologie, ortopedie, nefrologie, urologie, pneumologie adulți și copii, medicină de laborator.

Clinica dispune de aparatură modernă, printre care echipamente laser și impedantmetru pentru afecțiunile ORL, un electrocauter dermatologic modern, precum și un RMN 1,5 Tesla, unul dintre cele mai recente tipuri de RMN, ce beneficiază de un soft special. Acesta poate fi utilizat doar pentru adulți.

În cadrul departamentului de neurologie, se pot efectua electroencefalogramă pentru copii și adulți, cât și electromiogramă pentru adulți.

În cadrul departamentului de pneumologie, se efectuează investigația prin care se diagnostichează apneea în somn. Poligrafia cardio – respiratorie nocturnă (o înregistrare concomitentă, pe timp de noapte, a mai multor parametri) stabilește existența sindromului de apnee în timpul somnului.

Scor total review-uri
5/5

5 / 5

Date de contact
Adresă: Șoseaua Olteniței, Nr. 208, Sector 4 București
Număr de telefon: 021 9646
Adresă de mail: office@medlife.ro

Clinici Recomandate

Suntem o echipă de medici pasionați cu un…

Aceste recomandări sunt bazate pe promovare plătită.

Clinici Locale

Aceste recomandări sunt bazate pe locația clinicii de pe această pagină.

Abonează-te la newsletter

Abonându-vă la newsletter, veți fi la curent cu toate noutățile Medatlas

MedAtlas este un portal de căutare care reunește medici din toate specialitățile medicale din România.

Contact

info@medatlas.ro
0773 324 089
Calea Victoriei nr. 216
Sector 1, București

Portal dezvoltat de KIKLAB