CLINICA DE STOMATOLOGIE “DENTEXPERT MAGIC” – SECTOR 5 BUCUREŞTI

Clinică stomatologică, Endodonție, Estetica Dentara, Implantologie, Ortodonție, Profilaxie dentară, Protetică dentară, Stomatologie, Stomatologie pediatrică / Pedodonție
Mai multe informații

Vizita la dentist poate fi o experiență plăcută, atraumatică atât pentru adulți cât și pentru copii. Tratamentele revoluționare realizate de specialiști cu experiență în medicina dentară îi ajută pe pacienți să obțină soluția perfectă de restaurare dentară într-un timp cât mai scurt.

Te așteptăm în clinica noastră pentru a beneficia de tratamente stomatologice corecte, orientate pe nevoia și bugetul tău. Indiferent de starea danturii tale, noi te ajutăm să zâmbești din nou plin de încredere.

Echipa Dentexpert Magic din București este formată din specialiști care cuprind toată aria de tratamente stomatologice și este dotată cu aparatură de înaltă calitate pentru că tu să vii cu plăcere și fără frică într-un loc unde dorințele și nevoile tale de restaurare dentară sunt ascultate.

Investim permanent în soluții și echipamente de ultimă generație pentru a oferi pacienților noștri o experiență plăcută, atraumatica și cu vindecare rapidă, indiferent de complexitatea lucrării stomatologice.

Date de contact
Adresă: Bd. Eroilor Nr. 30, Bl. C2, Scara A, Ap.20, Parter, Sector 5, Bucureşti
Număr de telefon: 0219052, 0214112980
Adresă de mail: office-bucuresti@dentexpert-magic.ro

Galerie foto

Clinici Locale

Aceste recomandări sunt bazate pe locația clinicii de pe această pagină.