CLINICA STOMESTET

Clinică stomatologică, Stomatologie
Mai multe informații

Opt ani mai târziu, efortul nostru susținut a dat roade: încrederea pacienților noștri și numărul din ce în ce mai mare al celor care apelau la serviciile noastre ne-au făcut să ne dăm seama că aveam nevoie de un spațiu mai generos. Ne doream o clinică mare, unde să integrăm servicii complexe, inclusiv propriul laborator de tehnică dentară, pentru a le asigura pacienților noștri toate serviciile de care au nevoie, rapid și într-un mediu cât mai confortabil. Așa că, în 2008 am cumpărat un teren pe care am construit clinica noastră de astăzi, un spațiu special dedicat, ducând astfel stomatologia privată din Cluj la un alt nivel.

Dornici să împărtășim experiența noastră profesională și altor medici, în 2010 am lansat divizia STOMESTET Study – un centru educațional de medicină dentară, al cărui obiectiv este de a facilita accesul la cursuri specializate (protetică dentară, ocluzie, parodontologie etc), atât teoretice, cât și practice, pentru medici din întreaga țară.

În toți acești ani, echipa noastră s-a mărit constant, însumând astăzi un total de 50 de persoane, atât în departamentul medical, cât și în cel non-medical. Echipa medicală este formată din 16 medici, iar liderul este profesorul universitar Dr. Smaranda Buduru, medic primar stomatologie generală și protetică dentară, Doctor în științe medicale, cu numeroase studii apărute în publicații de specialitate pentru numeroase congrese și conferințe naționale și internaționale.

Revendica Clinica
Scor total review-uri
5/5

5 / 5

Date de contact
Adresă: Calea Mănăştur, Nr. 68A, Cluj-Napoca, Cluj
Număr de telefon: 0733371111
Adresă de mail: office@stomestet.ro

Galerie foto

Clinici Recomandate

Suntem o echipă de medici pasionați cu un…

Aceste recomandări sunt bazate pe promovare plătită.

Clinici Locale

Rețeaua privată de sănătate Regina Maria este o companie românească privată,…

Aceste recomandări sunt bazate pe locația clinicii de pe această pagină.

Abonează-te la newsletter

Abonându-vă la newsletter, veți fi la curent cu toate noutățile Medatlas

MedAtlas este un portal de căutare care reunește medici din toate specialitățile medicale din România.

Contact

info@medatlas.ro
0773 324 089
Calea Victoriei nr. 216
Sector 1, București

Portal dezvoltat de KIKLAB