CLINICA DE STOMATOLOGIE “DR. VEREANU” – SECTOR 1 BUCUREŞTI

Clinică stomatologică, Stomatologie
Mai multe informații

Am infiintat Clinica Dr. Vereanu in anul 2010, dupa 15 ani de experienta in sistemul medical de stat – Spitalul Militar Central din Bucuresti si 7 ani de activitate in primul meu cabinet stomatologic privat.

Au fost ani in care am invatat extrem de multe, atat in specialitatea medicala, in domeniul relationarii cu pacientii, cat si aspecte administrative si organizatorice atat de necesare conducerii unei clinici. Experienta acumulata in acesti ani ne-a ajutat sa avem astazi un colectiv deosebit de bun de medici si asistente, cu care ma mandresc.

Impreuna suntem o echipa care acopera toate specialitatile din medicina dentara si o facem cu corectitudinea, profesionalismul si daruirea cu care fiecare din noi ar vrea sa fie tratat.

Am inteles ca medicina nu este o afacere si trebuie facuta cu constiinciozitate fata de pacient, oferind solutiile corecte de tratament, care poate ca nu sunt intotdeauna cele care aduc cele mai multe castiguri financiare, dar cu siguranta aduc aprecierea si recunostinta pacientilor de a fi bine tratati.

Date de contact
Adresă: Str. Argentina 45, Sectorul 1, București
Număr de telefon: 0212310808, 0740606606
Adresă de mail: contact@clinicavereanu.ro

Galerie foto

Clinici Locale

Aceste recomandări sunt bazate pe locația clinicii de pe această pagină.