CLINICA NEOLIFE – SECTOR 1 BUCUREŞTI

Anestezie / Terapie intensivă /ATI, Cardiologie, Chimioterapie, Chirurgie generală, Dermato-venerologie, Ecografie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Ginecologie, Hematologie, Mamografie (senologie), Medicină de laborator, Neurochirurgie, Neurologie, Obstetrică, ORL (Otorinolaringologie), Ortopedie, Pneumologie, Psihiatrie, Psihoterapie, Radiologie, Radiologie-Imagistică, Radioterapie, Recuperare Medicală, Urologie
Mai multe informații

NeoLife Medical Center, membra a Grupului International Bozlu, este una din clinicile medicale de referinta din Romania si spatiul est european, unde experienta internationala, traditia si inovatia in medicina se conjuga la superlativ. Tehnici si echipamente revolutionare de diagnostic si tratament au fost aduse, in premiera, in Romania.

Sunt aplicate cele mai avansate protocoale europene in tratamentul bolilor si, in mod special, al neoplasmelor. Echipe multidisciplinare de medici romani si straini, educati la cele mai inalte universitati de medicina din lume fac posibila, acum si in Romania, o medicina de 5 stele pentru pacientii clinicii.

La jumatatea anului 2016 a fost inaugurat Centrul Medical Neolife Iasi (Link catre pagina de IASI), primul centru intergrat de medicina nucleara din zona Moldovei.

In iunie 2019 a fost deschis la Brasov Centrul de Medicina Nucleara Neolife in parteneriat cu Centrul de Diagnostic si Tratament Oncologic Brasov (Onco Card).

Revendica Clinica
Scor total review-uri
5/5

5 / 5

Date de contact
Adresă: Str. Ficusului NR. 40, Bucuresti Sector 1
Număr de telefon: 0217948731; 0219230
Adresă de mail: office@neolife.ro

Galerie foto

Clinici Recomandate

Suntem o echipă de medici pasionați cu un…

Aceste recomandări sunt bazate pe promovare plătită.

Clinici Locale

Aceste recomandări sunt bazate pe locația clinicii de pe această pagină.

Abonează-te la newsletter

Abonându-vă la newsletter, veți fi la curent cu toate noutățile Medatlas

MedAtlas este un portal de căutare care reunește medici din toate specialitățile medicale din România.

Contact

info@medatlas.ro
0773 324 089
Calea Victoriei nr. 216
Sector 1, București

Portal dezvoltat de KIKLAB