CLINICA MEDO

Alergologie / Imunologie clinică, Cardiologie, Dermatologie, Ecografie, Endocrinologie, Hematologie, Medicina Muncii, Neurologie, Pneumologie, Psihiatrie, Stomatologie, Urologie
Mai multe informații

Clinica medicala privata MEDO a luat fiinta in anul 1994 cu 4 medici de medicina generala, un telefon celular de prima generatie, o geanta medicala si mult suflet.

In prezent MEDO dispune de 28 de medici angajati si colaboratori, 10 asistenti medicali, o clinica moderna dotata conform celor mai inalte standarde, ambulante medicale, laborator propriu de analize medicale. Centrul de Diagnostic si Tratament MEDO are la aceasta ora de un portofoliu de peste 10.000 asistati permanenti si mai mult de 286 firme contractante.

Centrul Medical MEDO Brasov are un istoric de 25 de ani, fiind primul centru de asistenta medicala la domiciliu non-stop infiintat in Romania. Prezent de un sfert de secol pe piata medicala din Brasov, Medo insumeaza astazi peste 6000 de pacienti inscrisi pe listele medicilor de familie, o echipa medicala profesionista aflata la dispozitia pacientilor 24/7, un laborator propriu de analize medicale si consultatii de specialitate unice in aceasta zona a tarii.

Revendica Clinica
Scor total review-uri
5/5

5 / 5

Date de contact
Adresă: Str. Cicoarei nr. 8A, Brasov, Romania
Număr de telefon: 0268 966
Adresă de mail: office@medo.ro

Galerie foto

Clinici Recomandate

Suntem o echipă de medici pasionați cu un…

Aceste recomandări sunt bazate pe promovare plătită.

Clinici Locale

Aceste recomandări sunt bazate pe locația clinicii de pe această pagină.

Abonează-te la newsletter

Abonându-vă la newsletter, veți fi la curent cu toate noutățile Medatlas

MedAtlas este un portal de căutare care reunește medici din toate specialitățile medicale din România.

Contact

info@medatlas.ro
0773 324 089
Calea Victoriei nr. 216
Sector 1, București

Portal dezvoltat de KIKLAB