CLINICA MEDICALA CARPE DIEM SIBIU

Alergologie / Imunologie clinică, Boli infectioase, Cardiologie, Chirurgie generală, Dermatologie, Diabet / Nutriție / Boli Metabolice, Ecografie, Endocrinologie, Fizioterapie, Gastroenterologie, Ginecologie, Medicină de familie, Medicină internă, Medicina Muncii, Nefrologie, Neurologie, Obstetrică, Oftalmologie, ORL (Otorinolaringologie), Ortopedie, Pediatrie, Pneumologie, Psihiatrie, Psihologie, Radiologie-Imagistică, Urologie
Mai multe informații

Clinica Medicală Carpe Diem a luat naștere din dorința de a aduce diversitate și calitate superioară a serviciilor în mediul clinicilor private din Sibiu.

Având în prin plan grija pentru sănătatea clienților săi, dar și pentru a realiza un act medical de înaltă calitate, Carpe Diem oferă servicii medicale, oferind cliențiilor săi, un mediu ambiant curat, elegant și familial.

Clinica Medicală Carpe Diem s-a înființat în anul 2004 și își desfașoară activitatea într-un spațiu modern dotat cu aparatură de ultimă generație și dispunând de un laborator performant în care se pot investiga mai multe tipuri de analize medicale.

Cartea de vizită a Clinicii o reprezintă echipa de medici specialiști, precum și personalul auxiliar care prin experiență, entuziasm și amabilitate vor face ca asistența și actul medical să fie de înaltă calitate, iar dvs. să reveniți în cel mai scurt timp la tonusul fizic și psihic.

Beneficiind de o locatie ultra centrala, Carpe Diem reprezintă soluția ideală atât pentru cei care vor să facă un simplu control de rutină dar și pentru cei care suferă de diverse afecțiuni și vor să fie tratați cu respect și amabilitate; pentru toti aceștia, soluțiile medicale precum și varietatea investigațiilor vor fi realizate cu profesionalism și într-un timp minim de catre o echipa de specialiști.

Vă invitam așadar să ne vizitați și doar astfel vă veți putea convinge de seriozitatea și amabilitatea noastră, alăturându-vă sutelor de clienți fideli ce ne-au trecut pragul.

Scor total review-uri
5/5

5 / 5

Date de contact
Adresă: Str. C. Negruzzi, Nr. 12, Sibiu
Număr de telefon: 0269 44 14 15;0746 097 965
Adresă de mail: office@clinica-carpediem.ro

Galerie foto

Clinici Recomandate

Suntem o echipă de medici pasionați cu un…

Aceste recomandări sunt bazate pe promovare plătită.

Clinici Locale

Aceste recomandări sunt bazate pe locația clinicii de pe această pagină.

Abonează-te la newsletter

Abonându-vă la newsletter, veți fi la curent cu toate noutățile Medatlas

MedAtlas este un portal de căutare care reunește medici din toate specialitățile medicale din România.

Contact

info@medatlas.ro
0773 324 089
Calea Victoriei nr. 216
Sector 1, București

Portal dezvoltat de KIKLAB