CLINICA LUXOR DR. OLINIC BACĂU

Informații - Galerie foto


Clinica Luxor Dr. Olinic reunește medici cu experiență, ce sunt dedicați îngrijirii și menținerii sănătății pacienților ce aleg să ne treacă pragul.

Suntem loiali scopului de a oferi cele mai bune și profesioniste servicii pentru sănătatea dumneavoastră. Compasiunea și inovația noastra îsi au rădăcina în dorința de a oferi pacienților cele mai bune și corecte tratamente. Suntem de părere că diferența o fac oamenii, așa că începând de la momentul programării și până la intalnirea cu medicul curant și urmarea tratamentului prescris, noi ne asigurăm că experiența dumneavoastră este una placută, așa cum ar trebui, de altfel, sa fie. 

Mulțumită aparaturii de ultimă generație cu care a fost dotată clinica, împreună cu echipa de medici profesioniști, dedicați și responabili, suntem siguri că vom putea să ne susținem fiecare pacient în a preveni și a trata eventualele probleme sau afecțiuni.

Specialități medicale

Cardiologie / Endocrinologie / Gastroenterologie / Geriatrie – Gerontologie / Ginecologie / Medicină internă / Neurologie / ORL (Otorinolaringologie) / Ortopedie / Psihologie / Radiologie-Imagistică / Reumatologie / Stomatologie / Urologie / Dermato-venerologie / Obstetrică / Neurochirurgie / Audiologie / Protezare Auditivă / Psihoterapie /

Clinici LOCALE


Psihologie / Cabinet Medical Individual /


Bacău / Bacău

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE TEODORESCU DANIELA GIURGIU

Stomatologie / Clinică stomatologică /


Bacău / Bacău

CLINICA DR. NOVAC

Stomatologie / Cabinet Stomatologic Individual /


Bacău / Bacău

COMAN DENT

Stomatologie / Clinică stomatologică /


Bacău / Bacău

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ DIDENT MEDICAL CENTER – BACĂU

Clinici RECOMANDATE


Clinica Stomatologică SyroDent, București

Medicină estetică / Stomatologie / Endodonție / Estetica Dentara / Ortodonție /


București / Sector 2

Clinica Stomatologică SyroDent, București