CLINICA MEDICALA FORTEVITA PITESTI

Alergologie / Imunologie clinică, Cardiologie, Chirurgie generală, Chirurgie pediatrică, Chirurgie plastică / Microchirurgie, Chirurgie vasculară, Dermatologie, Ecografie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Ginecologie, Hematologie, Kinetoterapie, Medicină internă, Nefrologie, Neonatologie, Neurochirurgie, Neurologie, Obstetrică, ORL (Otorinolaringologie), Ortopedie, Ozonoterapia, Pediatrie, Pneumologie, Psihiatrie, Psihologie, Reumatologie, Urologie
Mai multe informații

Clinica Forte Vita este centrată pe pacient și pe nevoile acestuia de sănătate, evaluare medicală, întreținerea sănătății, confort și înțelegere. De aceea, clinica se situează la confluența dintre știință și empatie.

Pacientul este deseori o persoană vulnerabilă, fie având o problemă de sănătate, fie având o îngrijorare legată de sănătatea sa. De aceea, primul lucru cu care trebuie să-l întâmpinăm este înțelegerea sa și o atmosferă primitoare, relaxantă și profesionistă. Primul pas spre vindecare trebuie să fie încrederea în medic, deopotrivă cu încrederea în sine care vine odată cu înțelegerea problemei cu care se confruntă.

Al doilea pas este actul medical profesionist, performat într-un cadru perfect organizat și optimizat atât medical cât și operațional, în slujba pacientului.

Revendica Clinica
Scor total review-uri
4/5

4 / 5

Date de contact
Adresă: Calea București 2A, Pitești
Număr de telefon: 0745 918 918
Adresă de mail: contact@clinicafortevita.ro

Galerie foto

Clinici Recomandate

Suntem o echipă de medici pasionați cu un…

Aceste recomandări sunt bazate pe promovare plătită.

Clinici Locale

Aceste recomandări sunt bazate pe locația clinicii de pe această pagină.

Abonează-te la newsletter

Abonându-vă la newsletter, veți fi la curent cu toate noutățile Medatlas

MedAtlas este un portal de căutare care reunește medici din toate specialitățile medicale din România.

Contact

info@medatlas.ro
0773 324 089
Calea Victoriei nr. 216
Sector 1, București

Portal dezvoltat de KIKLAB