CLINICA DENTARĂ ORADENT

Chirurgie dento-alveolară, Clinică stomatologică, Estetica Dentara, Implantologie, Ortodonție, Parodontologie, Protetică dentară, Radiologie dentară, Stomatologie, Stomatologie pediatrică / Pedodonție
Mai multe informații

Suntem aici pentru a-ti transforma vizita la stomatolog intr-o experienta placuta si nedureroasa, care sa iti redea frumusetea zambetului si sa inlature frica de dentist.

Profesionalismul este principiul de baza in jurul caruia ne ghidam fiecare actiune, dar mai presus de toate ne dorim sa iti devenim cel mai bun prieten pe care te poti baza atunci cand vine vorba de sanatatea si frumusetea zambetului tau.

Scopul nostru este sa iti redam libertatea de a te simti bine in pielea ta atunci cand zambesti. Si facem acest lucru bazandu-ne pe experienta noastra si pe aparatura performanta din cadrul clinicii dentare ORADENT. Astfel, tratam fiecare pacient ca pe un prieten, explicandu-i fiecare etapa pe care o vom parcurge in tratamentul dentar, ascultandu-l si intelegandu-i nevoile.

La noi pacientul va regasi o atmosfera relaxanta si se va simti in siguranta. Mediu ambiental placut si existenta unui spatiu de joaca pentru copii vor face din vizita la Oradent o experienta frumoasa.

Revendica Clinica
Scor total review-uri
5/5

5 / 5

Date de contact
Adresă: Str. Valea Alba, nr.2 Bacău
Număr de telefon: 0752 667 733
Adresă de mail: office@oradent.ro

Galerie foto

Clinici Recomandate

Suntem o echipă de medici pasionați cu un…

Aceste recomandări sunt bazate pe promovare plătită.

Clinici Locale

Aceste recomandări sunt bazate pe locația clinicii de pe această pagină.

Abonează-te la newsletter

Abonându-vă la newsletter, veți fi la curent cu toate noutățile Medatlas

MedAtlas este un portal de căutare care reunește medici din toate specialitățile medicale din România.

Contact

info@medatlas.ro
0773 324 089
Calea Victoriei nr. 216
Sector 1, București

Portal dezvoltat de KIKLAB