CENTRUL MEDICAL PSIHOMEDICA

Analize Medicale, Cardiologie, Centre Medicale, Clinici Medicale, Diabet / Nutriție / Boli Metabolice, Endocrinologie, Medicină internă, Medicina Muncii, Neurologie, Psihiatrie, Radiologie, Radiologie-Imagistică, Reumatologie
Mai multe informații

Centrul Medical Psihomedica asigură o gamă largă de servicii medicale prin colaborări cu medici de renume specializați în mai multe ramuri ale medicinei. Înființat în anul 2000 la Cluj-Napoca, Centrul Psihomedica este într-o continuă ascensiune în ceea ce privește gama de servicii medicale oferite și în prezent asigură consultații și tratamente pentru următoarele domenii: radiologie – imagistică medicală, psihiatrie, psihologie clinică și psihoterapie, endocrinologie, neurologie, reumatologie, cardiologie, medicină internă, medicina muncii, explorări funcționale, analize laborator, diabet zaharat, nutriție și boli metabolice.

Serviciile medicale puse la dispoziție de Centrul Medical Psihomedica se adresează atât persoanelor fizice, cât și instituțiilor sau organizațiilor particulare și de stat. În cadrul acestuia, fiecare pacient beneficiază de atenție și grijă deosebită, problemele de sănătate fiind identificate și tratate cât mai rapid posibil.

Psihomedica asigură consultații medicale decontate de CAS pentru următoarele specializări: endocrinologie, psihiatrie, dermatologie, psihologie clinică și psihoterapie, RMN Dedicat, osteodensitometrie, ecografie, tomografie computerizată. De asemenea, persoanele care dețin asigurare privată de sănătate la Europ-Assistance beneficiază de servicii medicale gratuite în cadrul Centrului Medical Psihomedica Cluj.

Revendica Clinica
Scor total review-uri
5/5

5 / 5

Date de contact
Adresă: Zorilor Vest G, Strada Melodiei 1, Cluj-Napoca 400350
Număr de telefon: 0264 402 574

Galerie foto

Clinici Recomandate

Suntem o echipă de medici pasionați cu un…

Aceste recomandări sunt bazate pe promovare plătită.

Clinici Locale

Aceste recomandări sunt bazate pe locația clinicii de pe această pagină.

Abonează-te la newsletter

Abonându-vă la newsletter, veți fi la curent cu toate noutățile Medatlas

MedAtlas este un portal de căutare care reunește medici din toate specialitățile medicale din România.

Contact

info@medatlas.ro
0773 324 089
Calea Victoriei nr. 216
Sector 1, București

Portal dezvoltat de KIKLAB