POLICLINICA VISA MEDICA – SIBIU

Informații - Galerie foto


Policlinica VISA MEDICA este situata in centrul istoric al Sibiului beneficiind de acces usor si rapid atat pietonal cat si auto, dispune de 6 cabinete de consultatii, o sala de recoltari si tratamente, 3 sali de asteptare cu design si dotari moderne si un dispecerat de primire si programare a pacientilor.

Infiintat in 2003 din dorinta de a creste calitatea actului medical si de a oferi servicii medicale la standard european, am dezvoltat pe masura cresterii adresabilitatii, servicii medicale ale unor noi specialitati cum ar fi bolile metabolice, afectiunile nefrologice si psihiatrice.

Din 2007 policlinica noastra s-a extins infiintand inca un cabinet de echografie 3D si un cabinet de ginecologie. Deasemenea putem recolta probe pentru orice tipuri de analize imunologice si hormonale.

Pentru a veni in sprijinul solicitarilor tot mai numeroase in aceste domenii oferim din acest an si servicii medicale in specialitatile Endocrinologie si Pediatrie.

Specialități medicale

Cardiologie / Clinici Medicale / Endocrinologie / Ginecologie / Medicină internă / Medicina Muncii / Psihologie / Homeopatie / Analize Medicale / Ecografie /

Clinici LOCALE


Stomatologie / Clinică stomatologică /


Sibiu / Sibiu

CORIDENT PRO

Analize Medicale /


Sibiu / Sibiu

CLINICA SANTE SIBIU

Analize Medicale /


Sibiu / Sibiu

CLINICA SANTE SIBIU

Alergologie / Imunologie clinică / Boli infectioase / Cardiologie / Chirurgie generală / Dermatologie /


Sibiu / Sibiu

CLINICA MEDICALA CARPE DIEM SIBIU

Clinici RECOMANDATE


Clinica Stomatologică SyroDent, București

Medicină estetică / Stomatologie / Endodonție / Estetica Dentara / Ortodonție /


București / Sector 2

Clinica Stomatologică SyroDent, București