Cariere MedAtlas

Poziție disponbilă: Contributor voluntar

Suntem MedAtlas, platforma digitală dedicată sănătății fiecăruia dintre noi, care își propune să aducă asistența medicală mai aproape de oameni. 

Ne dorim, ca în cel mai scurt timp, platforma să devină cel mai actualizat spațiu digital care să ofere informații transparente despre toate specialitățile medicale. De aceea, te căutăm! 

TU VEI FACE DIFERENȚA pentru utilizatorul care are nevoie să caute, să filtreze și să selecteze rapid medicul ori clinica potrivită, pentru a trata problema de sănătate cu care se confruntă. Vei introduce medici, clinici și laboratoare adiacente pe platformă, astfel încât să acoperim toate regiunile țării, în cel mai scurt timp. 

Devino COLABORATOR VOLUNTAR, parte din comunitatea MedAtlas, pentru că doar împreună putem fi CONECTAȚI PENTRU SĂNĂTATE! 

Programul este remote, astfel că ne vei fi alături online, iar tu îți vei dezvolta abilitățile de comunicare, dar și skilluri de operare pc, marketing și vânzări! Te vom recompensa cu o diplomă de voluntariat, surprize în fiecare lună pentru cei mai activi voluntari și acces la toate interacțiunile echipei MedAtlas!

Aplică Online